Ce mesaje a primit Emilian Crețu, după ce a apărut într-un spot de promovare a vaccinării anti-Covid

 Ce mesaje a primit Emilian Crețu, după ce a apărut într-un spot de promovare a vaccinării anti-Covid
0Shares
Actorul Emilian Crețu a venit cu o reacție, după ce a promovat vaccinarea anti-Covid într-un spot. Pe pagina sa de Facebook, Emil a scris un mesaj, pentru cei, care l-au blamat și înjurat, scrie SHOK.md.
„Sincer să fiu, când am filmat acest spot eram sigur de reacția unor “specialiști” și că voi fi blamat , înjurat si chiar ars pe rug, precum că m-am vândut Satanei…
Deci, sunt mândru ca anume eu m-am filmat în acest spot și că fac parte din persoanele, care s-au vaccinat. Voi treaba voastră dacă vreți sau nu sa o faceți, dar va rog, lăsați-mă să promovez ce vreau eu, nu ce vreți voi…” , a scris Crețu.

Biroul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Republica Moldova a creat în spot video, în rol principal fiind actorul Emilian Crețu, pentru promovarea campaniei de vaccinare împotriva COVD-19.

„Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea.

Vaccinează-te și rămâi în viață!”, este mesajul filmulețului.

În spot, Emilian Crețu a jucat mai multe roluri – medic, pacient, dar și om de afaceri în domeniul funeraliilor. În mod ironic, actorul spune că oamenii „nu” trebuie să își facă griji de evoluția și consecințele pandemiei.

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/