Ce se va întâmpla cu rochia de mireasă a Prințesei Diana, la 24 de ani de la moartea sa. Prinții Harry și William au dat acordul

 Ce se va întâmpla cu rochia de mireasă a Prințesei Diana, la 24 de ani de la moartea sa. Prinții Harry și William au dat acordul
0Shares

Au trecut aproape 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, însă acum fiii acesteia au hotărât ce se va întâmpla cu rochia de mireasă pe care mama lor a purtat-o la nuntă în anul 1981. Prințesa a murit în urma unui accident de mașină, scrie SHOK.md.

Rochia de mireasă a Prințesei Diana va fi expusă în cadrul proiectului ”Royal Style in the Making” în perioada 3 iunie 2021 – 2 ianuarie 2022, la palatul Kensington.

Fiii Prințesei Diana, William și Harry, au dat acordul pentru ca rochia purtată de mama lor să ia parte la această expoziție.

Rochia a fost creată de celebrii designeri David și Elizabeth Emanuel, iar aceasta a fost purtată de Prințesa Diana la data de 29 iulie 1981. Ținuta a intrat în istorie ca fiind una dintre cele mai importante, cu umeri largi, cu o trenă lungă de 8 metri și acoperită cu perle și paiete.

Prințesa Diana a murit în anul 1997 într-un accident de mașină din Paris, atunci când încerca să fugă de paparazzi care o urmăreau, scrie spynews.ro.

Ea se află într-o mașină cu mulți cai putere, iar viteza cu care șoferul se deplasa era de aproximativ 200 km/h. Aceasta a pierdut controlul volanului într-un tunel, iar mașina a ricoșat în stâlpii de susținere.

Prințesa Diana a ajuns la spital cu răni grave și a intrat în stop cardic la câteva minute după ce a ajuns la unitatea de primiri urgențe. La doar câteva minute și-a dat ultima suflare. Ea a murit la vârsta de 31 de ani.

În acest an a fost din nou doliu în familia regală a Marii Britanii, asta după ce Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani.

Înmormântarea sa a avut loc în urmă cu doar câteva zile într-un cadru restrâns, totul fiind făcut în detaliu așa cum chiar soțul Reginei Elisabeta a II-a a ordonat înainte de a se stinge din viață.

El și cu soția sa au avut împreună 73 de ani de căsnicie, iar pentru Regina Elisabeta a II-a e o perioadă foarte grea. La începutul acestui an cei doi s-au vaccinat printre primele persoane împotriva noului coronavirus.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/