„Ce tare e, m-ai emoționat!” Reacția prezentatorului Dan Negru, când a primit un tablou creat de pictorul moldovean Sergiu Țopa

 „Ce tare e, m-ai emoționat!” Reacția prezentatorului Dan Negru, când a primit un tablou creat de pictorul moldovean Sergiu Țopa

Unul dintre cei mai tari prezentatori din România și Republica Moldova, supranumit și Regele audiențelor, Dan Negru a fost impresionat și emoționat de cadoul pe care l-a primit de la tânărul pictor din Republica Moldova, Sergiu Țopa. Totul s-a întâmplat la „Roata Norocului”, scrie SHOK.md.

„Am avut onoarea să emoționez cel mai tare prezentator din România și Republica Moldova, supranumit și Regele audiențelor,  Dan Negru”, ne-a comunicat Sergiu Țopa.

Sergiu Țopa este un pictor de la noi, care creează tablouri unicate prin care combină stilul surrealism, cubism, nuar și minimalism siluetic. „Este un tablou personalizat, într-un stil unical în lume inventat de mine, ceea ce prezintă o combinație dintre surrealism, cubism, nuar si minimalism siluetic”.

Tânărul pictor a mai menționat că în palmarezul personal are un șir de tablouri ce au fost înalt apreciate de diverse personalități precum Președintele Interpolului, Meng Hongwei, Reprezentantului Special al OSCE,Thomas Mayr Harting, Eurodeputatul Traian Băsescu s.a.

„Mamă ce tare e! Oauu…excelent! Ești tare! Mulțumesc mult! M-ai emoționat!”, a spus Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului”.

Sergiu Țopa a folosit în tablou o dată semnificativă și emoționantă pentru prezentator, și anume data de 18 iunie 1951 atunci când au fost deportați foarte mulți români în Bărăgan, printre care era și familia prezentatorului.

„Deportarea românilor în Bărăgan, acolo unde era și familia mea, s-a făcut în niște trenuri numite bouvagon. Erau puse animale acolo și comuniștii au pus oameni. Tu ai pus și trenul. Bravo, Sergiu!”

Gritco Adriana

https://shok.md/