Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

 Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta
0Shares

Există multe tipuri de inteligență. Cu toții suntem geniali și creativi într-un fel, iar tipul de inteligență pe care îl avem este adesea influențat de semnul zodiacal, scrie SHOK.md, cu referire la eva.ro.

Indiferent de zodia în care te-ai născut, inteligența ta este remarcabilă. Astrele nu spun că deții doar un anumit tip de inteligență, ci doar că poți excela într-unul!

Berbec


Berbecul are o inteligență intuitivă. Poate vedea posibilitățile oricărei situații și nu se teme să aibă încredere în instinctul lui și să-și asume riscuri.

Taur


Taurul are o inteligență corporală-kinestezică. Acesta este capabil să-și coordoneze mintea cu corpul. Una dintre modalitățile prin care învață este parcurgerea unei acțiuni și dezvoltarea memoriei musculare.

Gemeni


În ceea ce-i privește pe Gemeni, totul este despre comunicare. Așadar, nu este de mirare faptul că are o inteligență lingvistică. Ei sunt întotdeauna capabili să găsească exact cuvântul potrivit pentru a se exprima așa cum trebuie.

Rac


Racul are o inteligență intrapersonală. Se înțelege pe el însuși, știe ce simte și ce vrea extrem de bine.

Leu


Leul are o inteligență creativă. E capabil să evalueze și să se adapteze oricărei situații sau persoane.

Fecioară


Fecioara are o inteligență logică. Ea poate rezolva orice, vine cu o ipoteză și dovedește că e corectă. 

Balanță


Balanța are o inteligență muzicală. E foarte receptivă la sunete, ton și ritm și înțelege limbajul muzicii.

Scorpion


Se știe că Scorpionul are o inteligență perceptivă. E foarte greu de păcălit, poate vedea prin oameni, indiferent de ceea ce fac sau spun aceștia.

Săgetător


Săgetătorul are o inteligență existențială. Îi place să abordeze marile întrebări existențiale: de ce trăim și de ce murim?

Capricorn


Capricornul are o inteligență practică. E un mare rezolvator de probleme. Acesta poate descoperi soluția la orice.

Vărsător


Vărsătorul are o inteligență vizual-spațială foarte puternică. El poate genera, roti și transforma mental imagini vizuale.

Pești


Peștii au o inteligență naturalistă. Sunt înzestrați cu o înțelegere puternică a tuturos viețuitoarelor și au abilitatea de a citi natura.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/