Cea mai cunoscută dansatoare de belly dance din Moldova va participa în cadrul show-ului: „Splash! Vedete la apă”

 Cea mai cunoscută dansatoare de belly dance din Moldova va participa în cadrul show-ului: „Splash! Vedete la apă”

Dansatoarea de belly dance, Natalia Dumincă va participa alături de alți 11 participanți, în cadrul show-ului „Splash! Vedete la apă”, unde își va demonstra abilitățile la sărituri în apă de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 și 10 metri ale unui bazin olimpic. Concurenții activează în domenii total diferite, scrie SHOK.md.

Natalia Dumincă este acum la Bacău, acolo unde are parte de antrenamente intense alături de Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura.

Natalia Duminică are 31 de ani și s-a născut în Chișinău, într-o familie de dansatori, după cum a povestit chiar ea. Aceasta a început să danseze de la vârsta de doi ani și jumătate. De atunci a colindat lumea în lung și-n lat,  iar munca nu i-a fost în zadar. La doar 18 ani a fost desemnată Miss Belly Dance Moldova.

Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiica ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtășită de către toţi membri familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminică, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chișinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta mă şi ocup, la fel și mama mea care mă sprijină în activitățile mele și desigur mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine‘, a povestit Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă. 

https://www.instagram.com/p/CSHzKPQFmfP/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Potrivit  a1.ro, jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

 

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. Cine sunt celelalte vedete care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă.