„Cea mai frumoasă femeie din lume” a primit verdictul medicilor și a făcut anunțul

 „Cea mai frumoasă femeie din lume” a primit verdictul medicilor și a făcut anunțul

Fosta jucătoare de golf Paige Spiranac (30 de ani), în prezent influencer, a primit titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume” în 2022, din partea publicației Maxim. Paige Spiranac s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar recent, a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de admiratorii săi, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro.

Americanca a povestit recent că s-a confruntat cu probleme de sănătate, însă rezultatele analizelor au fost îmbucurătoare.

La un control de rutină, medicii i-au descoperit fostei sportive un nodul la sân. Paige Spiranac a răsuflat, însă, ușurată, după analize amănunțite.

„A trebuit să fac o biopsie, iar rezultatul a fost negativ! Sunt atât de recunoscătoare. Nu știi niciodată prin ce trec alții și de aceea trebuie să oferim bunătate. Vreau să vă mulțumesc pentru că mereu m-ați înconjurat de dragoste și susținere”, a declarat Paige Spiranac, informează Tennis World USA.

Paige Spiranac are peste 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, mai mult decât orice altă vedetă din golf, inclusiv Tiger Woods.

Paige Spiranac a mers la o petrecere și a avut o surpriză: Ce i-a adus un fan

Americanca se bucură în continuare de popularitatea imensă căpătată în ultimii ani și recent a mers la petrecerea premergătoare Masters-ului de golf, unde a avut parte de o surpriză.

Americanca a întâlnit un fan care nu s-a ferit să-și arate admirația pentru Paige Spiranac. Bărbatul a venit cu un prosop pe care apăreau corpul și prenumele fostei jucătoare de golf.

„Să fie afișat la Luvru”, a fost descrierea aleasă de Paige Spiranac pentru fotografia în care apare alături de fan.

https://twitter.com/PaigeSpiranac/status/1644049903268790272?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1644049903268790272%7Ctwgr%5E58743d4eac3c302cb1c5342032621da0ea257f56%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Fspecial%2Fcea-mai-frumoasa-femeie-din-lume-a-primit-verdictul-medicilor-si-a-facut-anuntul-2330625

Paige Spiranac a renunțat la golful profesionist, dar câștigă sume imense din social media

Paige Spiranac a jucat ultima dată în cadrul unui turneu profesionist de golf în 2016, iar în ultimii ani și-a creat un brand important în social media.

Sportiva are o avere care depășește 3 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din postările de pe rețelele sociale și din contractele de publicitate încheiate.

Duminica Lilia

https://shok.md/