Ceban, trimis la „plimbare” de Guvern: Ce nu pot împărți

 Ceban, trimis la „plimbare” de Guvern: Ce nu pot împărți

Primarul capitalei, Ion Ceban, a dat asigurări că și în acest an, Chișinăul va arăta frumos de sărbători. Asta în pofida faptului că autoritățile centrale nu s-au arătat dispuse să colaboreze cu cele locale, în acest sens, așa cum declară edilul, scrie SHOK.md cu referire la  unimedia.

„Eu foarte mult sper că nu mai revenim la formula 2 brazi, două târguri. Noi am avut o practică foarte bună în ultimii 2 ani. Noi am transmis o solicitare la Guvern, la ministerul de resort, ca să ne coordonăm activitățile în această privință. Am fost trimiși la plimbare, pot să vă arăt scrisorile”, a declarat Ion Ceban.

„Mi se pare ridicolă această abordare și motivele invocate, atât timp cât ei au organizat tot felul de lucruri pe parcursul acestei toamne și nu și-au asumat absolut nimic în această privință”, a mai adăugat edilul.

Ceban a dat asigurări că și în acest an, Chișinăul va arăta frumos de sărbători, dar și că se va ține cont de respectarea regulilor de siguranță, în contextul situației pandemice: „Primăria municipiului Chișinău va avea grijă ca sărbătorile de iarnă să arate frumos. Preturile se ocupă, Direcția cultură se ocupă, avem și proiecte televizate în acest sens. Sper să nu avem repercusiuni în această privință. Am făcut timp de 2 ani acest lucru îmrepună cu toată lumea. Cred că avem oameni extraordinari, pe care trebuie să-i punem în valoare, evident cu respectarea tuturor normelor de siguranță, cu diminuarea riscurilor, dar sărbătorile de Crăciun vor fi frumoase la Chișinău”.

Maria Palade

https://shok.md/