Cele 5 zodii care detestă singurătatea

 Cele 5 zodii care detestă singurătatea
0Shares

Zodiile de mai jos își doresc să își petreacă timpul în compania persoanei iubite și evită cu orice preț singurătatea. Se numără și zodia ta printre ele?

În mod cert, singurătatea are farmecul ei și ne ajută în multe privințe. Unii oameni adoră momentele pe care le petrec singuri pentru simplul fapt că nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru acțiunile lor. 

Pe de altă parte, mai sunt și persoane care nu sunt la fel de încântate de această idee, de a fi singuri, pentru că resimt o teamă, care de altfel este una firească. Își doresc mereu să aibă alături pe cineva și sunt în căutarea potențialilor parteneri.

Iată care sunt cele 5 zodii care detestă singurătatea.

1. Taur

Nativii Taur tânjesc să primească afecțiune în mod constant. Nu se simt confortabili cu ideea de a fi singuri, motiv pentru care vor căuta să fie mereu implicați într-o relație. Sunt dispuși să se implice în totalitate unei relații amoroase și se așteaptă ca viitorul partener să facă la fel.

2. Rac

Racii sunt cunoscuți pentru empatia de care dau dovadă. Își oferă sprijinul când persoanele apropiate au nevoie. Timpul petrecut în singurătate este un adevărat stres pentru ei pe care niciodată nu reușesc să îl gestioneze așa cum și-ar dori. Își doresc să aibă alături o persoană care să își arate afecțiunea prin gesturi mici, dar cu semnificație specială.

3. Balanță

Balanțelor le place foarte mult să iasă cu prietenii și să se distreze. Singurătatea nu este deloc pe placul lor și evită cu orice preț asta. Își încarcă bateriile din timpul petrecut alături de oamenii importanți din viața lor.

4. Leu

Probabil că nu te vom surprinde când îți vom spune că nici Leilor nu le place singurătatea. Sunt dornici să primească atenție și validare din partea celor din jur. Adoră să socializeze și să își facă prieteni noi. Teama de singurătate îi urmărește pe tot parcursul vieții și evită momentele petrecute singuri.

5. Scorpion

Scorpionii sunt adepții relațiilor de lungă durată și nu se tem să își asume și angajamente serioase, precum o căsătorie. Sunt partenerii ideali, fideli, care nu îți vor trăda încrederea niciodată. Sunt pregătiți pentru o relație serioasă și vor să investească totul în partenerul de cuplu.

sursa: elle.ro.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/