Cele mai bune ținute de la Met Gala 2022. O vedetă a venit îmbrăcată în rochie de mireasă

 Cele mai bune ținute de la Met Gala 2022. O vedetă a venit îmbrăcată în rochie de mireasă

Met Gala 2022 a avut loc luni noapte la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Vedetele s-au întrecut în apariții extravagante pe covorul roșu. Iată care au fost cele mai bune ținute de la Met Gala 2022, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Cel mai așteptat eveniment de către vedetele de la Hollywood a avut loc pe 2 mai, după ce a suferit mai multe amânări din cauza pandemiei de coronavirus. Starurile internaționale au defilat, luni noapte, pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York și au încercat să aibă apariții cât mai spectaculoase.

În acest an, tema evenimentului a fost „Gilded Glamour”, care a reînviat „Gilded Age”, vârsta de aur americană de la finalul secolului XIX. Ce este „gilded glamour” (n.r. – glamourul aurit)? Din momentul în care a fost anunțată tema de la Met Gala 2022, oamenii au încercat să caute înțelesul acesteia. Indiferent de interpretarea pe care au ales-o, oaspeții au fost liberi să dea frâu liber imaginației.

Ca întotdeauna, pe covorul roșu și-au făcut apariția vedete cu rochii cu trenă, bijuterii masive și look-uri extravagante, cu care să iasă în evidență. Metoda sigură de a ieși în evidență a fost alegerea unor ținute ieșite din tipar.

Naomi Campbell a ales să poarte Burberry, Emma Stone a purtat Louis Vuitton, Sarah Jessica Parker a ales Christopher John Rogers.

Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe, semnată Jean Louis. Sora mai mică a vedetei, Kylie Jenner, a optat pentru o ținută Off-White, o rochie de mireasă adaptată unui stil sport. Kylie a ales să poarte această ținută în memoria creatorului de modă Virgil Abloh, care s-a stins din viață în noiembrie 2021.

În galeria foto de mai jos puteți vedea care au fost cele mai bune ținute de la Met Gala 2022, potrivit VOGUE.

Kim Kardashian și Pete Davidson

Kendall Jenner

Naomi Campbell

Emma Stone

Sarah Jessica Parker

Dakota Johnson

Khloe Kardashian și Kylie Jenner

Cardi B

Bella Hadid

Hailey Bieber

Kate Moss

2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art

2022 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art