Cer noros și temperaturi moderate: Meteorologii anunță posibilitatea de ploi slabe pentru astăzi

 Cer noros și temperaturi moderate: Meteorologii anunță posibilitatea de ploi slabe pentru astăzi
36Shares

Astăzi, Moldova se află sub un cer predominant noros, cu o tendință de înnorare pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, există posibilitatea de precipitații slabe, care vor marca vremea din regiune.

Ziua de astăzi debutează cu temperaturi ce ating un minim de 10.3 grade Celsius în orele dimineții, urmând să crească treptat până la o valoare maximă de 16.2 grade Celsius în orele după-amiezii.

În timp ce soarele răsare la ora 5:25, temperaturile vor începe să se încălzească, ajungând la 13 grade Celsius în jurul orei 9 dimineața, cu o probabilitate scăzută de precipitații.

Pe măsură ce ziua avansează, șansele de ploaie cresc ușor, atingând un vârf de 39% în jurul prânzului, fără a se concretiza însă în precipitații semnificative.

Spre seară, odată cu apusul soarelui la ora 20:36, temperaturile vor începe să scadă, menținându-se însă confortabile, iar cerul va rămâne acoperit, fără a aduce ploi importante.

Pentru ziua de mâine, se preconizează o vreme mai caldă comparativ cu astăzi, cu temperaturi ce vor varia între un minim de 10.3 grade Celsius și un maxim de 22.8 grade Celsius.

Poimâine, temperaturile vor continua să crească, atingând un maxim de 24.9 grade Celsius, cu un minim nocturn ușor mai ridicat de 10.4 grade Celsius, sugerând o zi mai caldă atât comparativ cu mâine, cât și cu astăzi.

36Shares

Aura Mereuta

https://shok.md