Cher, în război cu văduva fostului soţ. De ce a dat-o în judecată pe ultima soţie a lui Sonny Bono

 Cher, în război cu văduva fostului soţ. De ce a dat-o în judecată pe ultima soţie a lui Sonny Bono

Cântăreaţa Cher (75 de ani) vrea 1 milion $ de la văduva fostului ei soţ. Vedeta a dat-o în judecată pe Mary Bono (59 de ani), a patra soţie şi ultima a lui Sonny Bono, care a murit în 1998, la 62 de ani, scrie SHOK.md cu referire la click.

Cher o acuză pe Mary Bono că a încasat drepturi de autor pentru hiturile sale şi ale lui Sonny Bono, din anii 1960, bani care i se cuveneau ei. Între aceste hit-uri se numără piesele ”I Got You Babe” şi ”The Beat Goes On”.  Avocaţii lui Cher spun că divorţul ei de Sonny, din 1975, după 11 ani de căsnicie, i-a garantat drepturi pentru aceste hit-uri pe care le-a lansat împreună cu fostul soţ.

După ce a divorţat de Cher, Sonny s-a mai însurat de două ori, dar ultima sa soţie a fost Mary. Încă era căsătorit cu aceasta, când a murit în urma unui accident la schi, petrecut la Lake Tahoe, SUA.  După deces, Cher s-a înţeles bine cu Mary, însă în ultimii ani relaţiile dintre ele s-au răcit.

Cher o acuză pe Mary că a încasat singură drepturile de autor pentru succesele lansate de ea împreună cu Sonny Bono.  Din căsnicia cu acesta, Cher are un fiu de 52 de ani. Cher are o avere de 360 milioane $.

Maria Palade

https://shok.md/