„Chișinăul este casa fiecăruia. Chișinăul suntem noi”. Mesajul primarului Ceban, de ziua capitalei

 „Chișinăul este casa fiecăruia. Chișinăul suntem noi”. Mesajul primarului Ceban, de ziua capitalei
0Shares

La Mulți Ani, Chișinău! Astăzi, capitala țării noastre împlinește 585 de ani. Cu acest prilej, primarul general, Ion Ceban, a venit cu un mesajd e felicitare pentru chișinăuieni, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Hramul Chișinăului este o sărbătoare sfântă pentru orașul nostru drag! Este o sărbătoare pentru fiecare familie, atunci când în această zi, primim oamenii dragi în ospeție sau mergem la cei apropiați. Chișinăul este casa fiecăruia, care dorește să se regăsească.

Am cunoscut istoria Chișinăului în diverse etape de dezvoltare. Astăzi, chiar dacă este o perioadă destul de complicată, orașul continuă să parcurgă un drum frumos de transformare.

Meritul este al fiecăruia dintre cei care muncesc pentru acest deziderat sau care contribuie și se implică în diverse activități și proiecte.

Pot vorbi la infinit despre dragostea față de tot ce fac alături de echipă și față de locul unde m-am născut, unde îmi cresc copiii și îmi sunt părinții.

La mulți ani, Chișinău, cu clădiri albe de piatră, cu parcuri verzi, locuri și monumente istorice unice! Chișinăul are viitor, iar viitorul lui depinde de fiecare dintre noi! Chișinăul suntem chiar noi!”, a menționat edilul, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

0Shares