Cine este miliardarul care a curtat-o pe Andreea Bănică: „Mi-a fost atât de rușine”

 Cine este miliardarul care a curtat-o pe Andreea Bănică: „Mi-a fost atât de rușine”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Deși toată lumea știe că cei doi au o relație specială, Andreea Bănică a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a existat un moment în viața ei în care a fost  curtată de un cunoscut miliardar, scrie SHOK.md cu referire la .kanald.

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase femei din România, aceasta reușind să îi cucerească pe cei din jur doar cu o simplă privire. Chiar dacă în viața ei amoroasă există un singur bărbat, Lucian Mitrea, acest lucru nu l-a împiedicat pe un cunoscut miliardar să îi facă avansuri.

Vedeta a povestit că în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când ea și Lucian Mitrea nu erau căsătoriți, un om de afaceri din străinătate s-a oferit să o plimbe cu mașina lui decapotabilă. Îndemnată de actualul ei soț să accepte propunerea, Andreea Bănică s-a urcat în mașina miliardarului, moment în care acesta i-a dat de înțeles că intențiile sale sunt cu totul altele.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a povestit că momentul a fost unul stânjenitor și că s-a simțit foarte rușinată. Ulterior, vedeta a trecut peste această întâmplare și, privind în urmă, acum realizează că astfel de propuneri pot să apară oricând în rândul persoanelor publice.

„Da, da. (n.r a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini.

Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”. Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: „Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?”. În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: „Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină”. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(…) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”, a povestit Andreea Bănică.

 

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/