Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun găzduit în casa lor. Și-au invitat părinții la masă. Poze rare de familie

 Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primul Crăciun găzduit în casa lor. Și-au invitat părinții la masă. Poze rare de familie

Crăciunul de anul acesta a fost unul cu totul deosebit pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi artiști au celebrat pentru prima dată sărbătorile de iarnă în postura de tineri căsătoriți. Nu singuri, ci alături de familiile lor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

A fost mare bucurie în apartamentul din București în care locuiesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda, întrucât aceștia au ținut să-și aducă părinții la masa de Crăciun. Căsătoriți din vara acestui an, cei doi soliști trăiesc de atunci într-o continuă lună de miere. Se descurcă și se gospodăresc când vine vorba de treburile casei, așa că s-au simțit pregătiți și pentru cel mai important proiect de familie de până acum: au fost gazde de Crăciun.

 

Edward și-a invitat părinții, iar Cleopatra a făcut la rândul ei același lucru. Nu a lipsit nici Cezar, frățiorul artistei, pus chiar în capul mesei. Cu zâmbetele pe chipuri, cu toții au pozat în jurul mesei și s-au ospătat din mâncărurile tradiționale. Au stat ore întregi la povești și s-au simțit minunat în această formulă extinsă. Atât Cleo, cât și Edward au postat și pe Instagram câteva crâmpeie din ziua lor specială.

„Sunt cel mai fericit pentru faptul că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o! Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce îmi oferi în fiecare zi! Crăciun fericit tuturor! Nu uitați sa puneți mereu FAMILIA pe primul loc”, a scris Edward Sanda pe rețelele sociale.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și