Concert de excepție, pe 12 decembrie, la Orhei, cu ocazia inaugurării sărbătorilor de iarnă. Anna Lesko va susține un recital incendiar!

 Concert de excepție, pe 12 decembrie, la Orhei, cu ocazia inaugurării sărbătorilor de iarnă. Anna Lesko va susține un recital incendiar!

Orașul Orhei îmbracă și în acest an cele mai frumoase straie de sărbătoare și te invită să petreci clipe de neuitat alături de familie, prieteni și cei dragi! Astfel, duminică, 12 decembrie, începând cu ora 17:00, în Piața Vasile Lupu, toată lumea este invitată la inaugurarea Pomului de Crăciun din cel mai frumos oraș din țară, acolo unde va fi dat startul sărbătorilor de iarnă! Se vor aprinde luminițele de pe Pomul de Crăciun care măsoară 22 de metri înălțime, este decorat cu peste 1000 de globuri și 1200 de metri de ghirlande luminoase.

Primăria orașului Orhei, împreună cu organizatorii, promit surprize de neuitat, muzică, distracție, colinde, urături și multă voie bună. În Piața Vasile Lupu, va fi construit un orășel european, un târg handmade, unde meșteri populari își vor prezenta creațiile. Organizatorii evenimentului promit că fiecare va putea simți atmosfera europeană a sărbătorilor de iarnă.
De asemenea, va avea loc un show de video mapping pe clădirea Consiliului raional Orhei.
Atmosfera de sărbătoare va fi încinsă de interpreta din România, Ana Lesko, care va oferi un recital de excepție!
Copiii vor avea ocazia să se distreze alături de animatori și personaje din poveștile de iarnă. Bineînțeles, la eveniment vor fi prezenți Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, care vor împărți multe cadouri pentru cei mici.
În pofida faptului că și anul acesta ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, oamenii sunt chemați să se bucure și să profite de atmosfera feerică și plină de armonie și să facă fotografii alături de cei dragi.
Totuși, pentru a limita răspândirea virusului, participanții la evenimentul festiv sunt sfătuiți să respecte toate regulile de protecție sanitară și de distanțare socială.

Citește și