Concursul Maiei Sandu pentru cel mai original Pom de Crăciun s-a încheiat: Cine sunt cei mai ingenioși participanți

 Concursul Maiei Sandu pentru cel mai original Pom de Crăciun s-a încheiat: Cine sunt cei mai ingenioși participanți

Șefa statului, Maia Sandu, a înmânat diplome autorilor celor mai originali pomi de Crăciun din Moldova. Câștigătorii concursului au fost Alexandru Pătraș, locuitor al satului Pogorna, regiunea Șoldănești, personalul bibliotecii din satul Mindreshti, regiunea Telenești, și elevii gimnaziului din satul Zeykany, regiunea Criuleni, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

„M-am bucurat să-i salut astăzi pe autorii celor mai originali și mai creativi Pomi de Crăciun din țară. Sunt echipele care au adunat cele mai multe voturi din totalul de peste 90 de fotografii, venite în ultimele săptămâni pe adresa Președinției în cadrul acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta“.

Am apreciat, împreună cu colegii, ingeniozitatea lui Alexandru Pătraș din satul Pohoarna, raionul Șoldănești, care a creat un Pom de Crăciun din conuri de pin, dar și creativitatea echipei de la Biblioteca Publică din Mândrești, Telenești, care împreună cu meșterul popular Olga Ropot a făcut un brad din cărți. I-am cunoscut și pe elevii Gimnaziului din Zăicana, Criuleni, al căror brad din baloane colorate este parte a campaniei de caritate ,,Din inimă pentru Adrian”. Echipei de la Zăicana s-a alăturat și Adrian Portărescu, căruia îi este dedicată această campanie. I-am urat multă sănătate și i-am spus că am sesizat Ministerul Sănătății cu privire la problema sa de sănătate și că sperăm că va fi găsită o soluție pentru a-l ajuta.
I-am felicitat pentru efortul depus la crearea unui Pom de Crăciun original și le-am mulțumit pentru implicarea activă, de la mic la mare, în viața comunității lor. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta satul sau orașul în care trăim”, a menționat Maia Sandu.

Președinția a lansat concursul „Cel mai original și creativ pom de Crăciun!” pe data de 11 decembrie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și