Connect-R i-a luat sub aripa lui pe băieții din trupa „Ghetto Gang”

 Connect-R i-a luat sub aripa lui pe băieții din trupa „Ghetto Gang”

Cunoscutul interpret Connect-R i-a luat sub aripa lui pe cei trei băieți de la Ghetto Gang. Mereu dornic să ajute, concurentul de la „Asia Express” sezonul 4 a făcut un gest neașteptat, pentru tinerii aflați la început de drum, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.ro.

Cei trei tineri talentați care vin din Ferentari au fost descoperiți de Connect-R și împreună au lansat nouă piesă cu tot cu videoclip. Această se numește „3 Ciori” și au filmat și un videoclip în care se vede adevărata viața de cartier. Toto, Imre și Belea, membrii trupei, sunt trei tineri pasionați de muzică, care au intrat în viață cu dreptul.

„Atunci când aveam 13 ani am fost la «Next Star». Relu, care făcea parte din juriu, m-a remarcat și a spus că vrea să mă ajute. Pe vremea aia stăteam la cămin. Apoi, cu colegii mei, am făcut o piesă la un prieten la un studio și i-am trimis-o lui Relu să ne spună dacă îi place. A ascultat-o și ne-a chemat la el, astfel că lucrăm din martie împreună. Filmările pentru videoclip au avut loc la noi acasă, în ghetourile din Ferentari și am filmat 2 zile. Apare și Conect-R în videoclip, a filmat cu noi”, a povestit Belea pentru libertatea.ro.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și