Copiii lui Cristiano Ronaldo, bătuți la școală în Arabia Saudită! Georgina a decis să facă totul public

 Copiii lui Cristiano Ronaldo, bătuți la școală în Arabia Saudită! Georgina a decis să facă totul public

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat în Riyadh anul acesta, după ce fotbalistul a semnat cu Al-Nassr în perioada de mercato a iernii, scrie digisport.ro.

În capitala Arabiei Saudite, CR7 locuiește cu iubita sa, Georgina Rodriguez (29 de ani), dar și cu cei cinci copii pe care îi cresc împreună, doi băieți și trei fete, cu vârste cuprinse între un an și 12 ani.

Deși e cel mai popular sportiv de pe planetă, familia lui Ronaldo se confruntă cu o problemă în luxosul oraș, așa cum a dezvăluit recent diva din Argentina.

„La școală sunt bătuți și nu se apără. Așa că cedează. Unul dintre băieți a venit de la școală plângând pentru că a fost bătut. Și eu l-am întrebat: ‘La câte boacăne faci pe acasă, nu știi să te aperi singur?’.

Adevărul este că, totuși, încerc să îi fac să nu răspundă, așa că sunt foarte politicoși la școală. Nu vreau nici ca ceilalți copii să fie provocați de ai mei”, a povestit Georgina, conform presei spaniole.

La sosirea în Riyadh, fotbalistul a primit Apartamentul Regal, compus din 17 camere dispuse pe două etaje ale hotelului de lux Four Seasons. Însă, CR7 nu a locuit decât două luni în complexul care costa 300.000 de euro pe lună.

Suma pare exorbitantă, însă imaginile din galeria FOTO de mai jos justifică prețul atât de mare, întrucât Ronaldo beneficia de toate condițiile la hotelul de cinci stele din Riyadh.

Ronaldo și-a luat partenera, Georgina Rodriguez, și cei cinci copii, și s-a mutat într-un palat din cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Acolo, Ronaldo și-a ales o casă estimată la 14 milioane de euro. Recent, în presa arabă au apărut primele imagini cu locația care arată spectaculos și cuprinde opt dormitoare, un bazin olimpic, dar și „piesa de rezistență”, un living cu fântână arteziană interioară.

 

Aura Mereuta

https://shok.md