Corneliu Botgros a dezvăluit cât trebuie să scoți din buzunar ca să ai orchestra „Lăutarii” la nuntă

 Corneliu Botgros a dezvăluit cât trebuie să scoți din buzunar ca să ai orchestra „Lăutarii” la nuntă

Lăutarul Corneliu Botgros a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, despre veniturile în orchestra „Lăutarii”. Acesta a subliniat că nu primesc sume colosale ca să facă averi mari, dar în acelați timp își pot asigura un trai decent, scrie SHOK.md.

„Din punct de vedere a unui businessman sau omului de afaceri ceea ce câștigăm noi este mizer, din alt punct de vedere este mult. Câștigul pe care îl avem noi ne oferă șansa să nu plecăm peste hotare să muncim la construcții. Salarile pe care noi le câștigăm ne oferă șansa să stăm acasă cu familiile noastre, nu facem din asta averi mari. Dar să ducem un mod de viață decent”

Potrivit lui Botgros ca să chemi un muzician la nuntă trebuie să scoți din buzunar în jurul la 200 euro de persoană, iar dacă vine un artist prețul deja diferă, pentru un program de o oră achiți 500 euro.

Violănistul a mai dezvăluit cât ar costa ca să vină orchestra „Lăutarii” la o nuntă. Astfel, dacă vin 10 muzicanți, atunci ar însemna o sumă în jurul cifrei de 2.000 de euro. Dar totuși prețul poate varia, în dependență ce-și dorește persoana.

„În România poate să ajungă un pic mai sus prețul, dacă este vorba de o petrecere sau un eveniment privat”.