Crima care a zguduit Tiraspolul: Anchetatorul a anunțat motivul pentru care Ilie și-a ucis fosta iubită de 15 ani

 Crima care a zguduit Tiraspolul: Anchetatorul a anunțat motivul pentru care Ilie și-a ucis fosta iubită de 15 ani
0Shares
Ilie Kuțenko, în vârstă de 17 ani, a ucis-o singur pe Svetlana Ditovskaia, de 15 ani, susțin anchetatorii. Tânărul și-a omorât fosta iubită pe 1 decembrie 2022, însă cadavrul a fost depistat abia peste o săptămână, pe teritoriul unui liceu de la Tiraspol. Ilie și-a recunoscut vina, scrie presa din stânga Nistrului.

Potrivit anchetei, motivul omorului a fost telefonul tinerei, iar acum, tânărul este acuzat de omor și de jaf. Kuțenko a recunoscut că a avut nevoie de telefonul fetei. Mai exact, acesta avea nevoie de o informație care se conținea în telefonul fetei.

Expertiza psihiatrică a stabilit că Ilie este în deplinătatea facultăților mintale. Omorul a fost pregătit din timp, motiv pentru care a și atras-o spre clădirea abandonată.

Tânărul suspectat de moartea adolescentei de la Tiraspol imediat după crimă ar fi fugit la un prieten, având mâinile pline de sânge și telefonul victimei.
Suspectul a fost reținut, după mai multe zile de căutări. Acesta s-ar fi predat benevol.
Ultima discuție pe care a purtat-o Svetlana la telefon, înainte să dispară, a fost cu prietenul său, Radmir, care anterior ar fi avut un conflict verbal cu Ilie, fostul ei iubit și principalul suspect în cazul omorului fetei.
Potrivit presei locale, băiatul pe nume Ilie și victima Svetlana au fost într-o relație de câteva luni, iar tânărul ar fi fost și printre cei care au participat la acțiunile de căutare a fetei.
Copila de 15 ani a fost găsită moartă într-o clădire nefinisată din apropierea unei școli din Tiraspol. Minora a fost dată dispărută și сăutată atât de așa zisele forțe de ordine transnistrene, cât și de localnici.
0Shares

Melisa Ciobanu