Cristiano Ronaldo rupe un tabu! Face dezvăluiri despre viața sentimentală în documentarul dedicat Georginei Rodriguez

 Cristiano Ronaldo rupe un tabu! Face dezvăluiri despre viața sentimentală în documentarul dedicat Georginei Rodriguez

Cristiano Ronaldo este un tip extrem de rezervat în ceea ce privește viața sa personală – singurele mărturii sunt postările sale și ale partenerei lui, Georgina Rodriguez, scrie SHOK.md cu referire la digisport.ro.

Vor apărea în curând însă detalii neștiute din intimitatea starului portughez. Asta deoarece Georgina Rodriguez este protagonista unui documentar – reality show, ”Eu sunt Georgina”. Este un proiect în care modelul hispano-argentinian vorbește despre viața ei, inclusiv despre relația cu celebrul fotbalist. Singura necunoscută era aceea dacă Cristiano Ronaldo va accepta să apară în film, deoarece preferă să păstreze discreția asupra vieții sale sentimentale.

Dar primele imagini arată că noua achiziție a lui Manchester United este alături de Georgina, ba mai mult, a vorbit despre ziua în care s-au cunoscut.

”S-a declanșat ceva atunci, a fost un declic. Nu mi-am imaginat vreodată că mă voi îndrăgosti așa de puternic de ea. Chiar nu m-am așteptat. Georgina este femeia pe care o iubesc total”, este declarația lui CR7.

Cei doi s-au întâlnit într-un magazin de lux din Madrid.

”Era o zi de vară, era într-o joi. Atunci l-am cunoscut pe Cristiano, un bărbat înalt și foarte frumos. Acum am 27 de ani, iar viața mea s-a schimbat cu 5 ani în urmă”, este și mărturia Georginei Rodriguez în filmul documentar.

Ea a fost prezentă la festivalul de film de la Veneția pentru a promova acest documentar.

Maria Palade

https://shok.md/