Cristina Ich, supărată pe presă: Nu au verificat „adevărul” și nu au cerut nici o declarație

 Cristina Ich, supărată pe presă: Nu au verificat „adevărul” și nu au cerut nici o declarație

Cristina Ich s-a arătat indignată, după ce în presă au apărut mai multe știri despre „calvarul” prin care a trecut, în relația cu Alex Piţurcă. „Despărțirea abruptă, calvar, dacă îl cunoșteam, nu făceam copilul: atât de simplu se construiesc titluri de știri. Din nimic, din ruperi sau scoatere din context, fără să nu mai existe nici o nevoie, nici o obligație deontologică, de a cere o declarație sau de a verifica „adevărul”, a scris influencerița.

Totodată aceasta a venit cu noi detalii despre  separarea cu Alex Pițurcă.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, „calvar”. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră.

 Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, este mesajul publicat de bloggeriță în Story.

Basarabianca Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă, fiul fostului selecționer al naționalei de fotbal din România, Victor Pițurcă. Anunțul a fost făcut de influenceriță, pe Instagram, unde a declarat că e „fericită”.