Cristina Scarlat nu mai urcă la volan, după ce a provocat un accident: Colegii barfeau că i-am luat fiului mașină și că el a fost vinovat. Mizeria iese de acolo

 Cristina Scarlat nu mai urcă la volan, după ce a provocat un accident: Colegii barfeau că i-am luat fiului mașină și că el a fost vinovat. Mizeria iese de acolo

Cristina Scarlat nu mai urcă la volan, după ce a mers la roșu și a provocat un accident. Interpreta susține că „bârfele și mizeria” ies de la colegii de breaslă, în contextul în care aceștia ar fi calomniat despre fiul său, că el ar fi fost vinovat, fără să cunoască situația. „Ce i-ai cumpărat mașină și a făcut accident”, a menționat interpreta, în cadrul unui interviu.

„În luna noiembrie am făcut accident, am mers la roșu și de atunci la volan nu mă urc, pentru că nu vreau să supun pericolului pe nimeni. Peste câteva luni, un coleg, tot din muzicienii noștrii, pentru că toate bârfele și mizeria iese de acolo, mă sună și îmi zice: ce i-ai cumpărat mașină fiul tău și a făcut accident. Deja se vorbea între colegii de breaslă .Acuma orice se interpretează”, a spus aceasta.

Totodată, Cristina Scarlat susține că artiștii nu își cunosc drepturile și nu își respectă munca.

„Eu am asistat odată la o adunare de-a noastră. Noi nu suntem competenți, anume în această direcție și trebuie să recunoaștem. Vorbim niște prostii, că mie îmi venea să plâng auzind asemenea lucruri de la oamenii care sunt icoane ale culturii noastre. Dar nu suntem vinovați. Acum lucrurile încet se aranjează. Noi nu ne cunoaștem drepturile.

Facem bani la nunți. Pentru că atunci când vine artistul la concert, noi trebuie să fim plătiți de 30 de mii de ori mai mult, decât la nuntă. Dar de ce nu se achită? Pentru că la noi biletele nu pot să coste mai scump, pentru că moldoveanul e învățat pe degeaba.

Când eu am făcut concertele mele solo, am fost contactată de către niște cumetri care se odihnesc prin Maldive și m-au întrebat despre o invitație, dar eu zic, nu ți-i rușine să ceri de la mine. Poate cumperi un bilet, sau chiar zece ca să mă susții ca artist. La mine părinții cumpără și asta este sănătos și normal. La spectacolele colegilor mei, eu cu atâta dragoste și plăcere cumpăr bilet, pentru că știu că această micuță virguliță o să ajute. Noi trebuie să ne respectăm munca și să cunoaștem în profunzime legia, să știm să vorbim. Nu să aberăm”.

Interpreta este convinsă că, dacă artiștii ar solicita un onorariu adecvat, prețul la concerte va crește.

„Atunci când plătești 200 euro să mergi la un concert, tu respecți artistul la care te duci. Dar atâta timp cât el face piese în disperare pentru nunți, acolo o să fie locul lui. Gata! Nu am nimic împotrivă, toți au loc sub soare, dar tot noi ne tăiem creanga de sub picioare”.

 

Citește și