Cu rucsac, dar și cu o valiză, mică: Cum a mers Maia Sandu în vizită la Bruxelles și Paris

 Cu rucsac, dar și cu o valiză, mică: Cum a mers Maia Sandu în vizită la Bruxelles și Paris

Maia Sandu a venit cu o reacție la comentariile internauților, care se întreabă unde i-au încăput hainele de schimb în vizita de la Bruxelles și Paris. „Aveam doar o valiză mică, pentru că am mers doar pentru 2 zile și jumătate. Nu am avut nevoie de o valiză mare”, a explicat Sandu la emisiunea Bună seara de la Moldova 1, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

În vizită a fost însoțită de secretarul general al Administrației Prezidențiale, Cristina Gherasimov. „Și am avut și o persoană din serviciul de pază, lucru obligatoriu, mai ales că suntem în această situație de război”, a precizat președinta.

Vizita de la Bruxelles a președintei a stârnit mai multe comentarii pe rețelele de socializare. În timp ce unii au apreciat „rucsacul, tenișii și biletul low-cost”, alții s-au amuzat pe seama acestora.

„La final de lună mă duc haihui prin păduri. Trebuie să iau îmbrăcăminte de schimb și ceva mâncare. Nu știți unde se vinde așa rucsac ca la Maia Sandu? Să încapă 3 perechi de haine de schimb? Mulțumesc anticipat”, a scris bloggerul Eugen Luchianiuc.

 

„Spre casă! Fără coridoare verzi, pază și rucsac. Astăzi în jur de ora 11:00, pe strada București intersecție cu Viaduct, am stat 20 minute la semaforul roșu deoarece au trecut girofarurile, probabil iar undeva se grăbeau guvernanții că nu au timp să aștepte la semafoare. Se poate proba”, a scris Ion Ceban, aluzie la o poza a Maiei Sandu de la Aeroport, unde șefa statului, cu rucsacul pe un umăr, pleacă la Bruxelles.