Culmea bogăției! Beyonce i-a oferit soțului un cadou ce valorează 40 de milioane de dolari

 Culmea bogăției! Beyonce i-a oferit soțului un cadou ce valorează 40 de milioane de dolari

Beyonce nu se uită la bani atunci când este vorba de fericirea soțului său. Cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în Statele Unite duminica trecută, Beyonce i-a făcut soţului ei un cadou luxos, un avion ce  valoarează 40 de milioane de dolari. 

Potrivit click.ro, cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au o avere comună de aproape două miliarde de dolari. În urmă cu zece ani i-a cumpărat lui Jay-Z de ziua tatălui un avion particular pe care recent l-a reconfigurat, crescându-i valoarea la 40 de milioane de dolari. Avionul are acum două dormitoare spațioase și o bucătărie de lux.

Beyoncé și Jay-Z și-au oferit reciproc o mulțime de cadouri generoase de-a lungul anilor. La urma urmei, ei sunt unul dintre cele mai faimoase și mai bogate cupluri din lume. Avionul privat pe care diva i l-a cumpărat recent soțului ei, de Ziua Tatălui, ar putea fi cel mai scump cadou pe care i l-a oferit vreodată.

În centrul aeronavei Bombardier Challenger 850 Beyonce a amenajat un loc de joacă special pentru cei trei copii ai lor și a instalat un sistem de sonorizare de aproape 2 milioane $. Jay-Z are în conturi 1,3 miliarde $.

Some Truly Stunning Celebrity Private Jets - Facty

Beyonce a primit de la Jay-z o insulă privată

Beyoncé nu este singura care cumpără cadouri scumpe. Jay-Z i-a făcut celebrei sale soții sale o mulțime de cadouri, iar cel mai extravagant a fost insula privată în valoare de 20 de milioane de dolari pe care Beyonce a primit-o de ziua ei de naștere. Insula este situată în Florida Keys și are o suprafață de aproximativ 12,5 hectare.

Indiferent de ocazie, este clar că Jay-Z și Beyoncé le place să-și cheltuiască milioanele sărbătorindu-se reciproc.