Culturistul căsătorit cu o păpușă gonflabilă a divorțat și are o nouă iubită! Nu, nu e femeie nici de data asta

 Culturistul căsătorit cu o păpușă gonflabilă a divorțat și are o nouă iubită! Nu, nu e femeie nici de data asta

Culturistul din Kazakhstan deveit celebru în întreaga lume după ce s-a căsătorit cu Margo, o păpușă gonflabilă, a divorțat.

Potrivit presei străine, Yuri Tolochko a șocat internetul în urmă cu doar câteva luni când anunța pe contul lui de Instagram că s-a dus la starea civilă alături de păpușa lui gonflabilă, Margo. Numai că la un moment dat Margo a avut nevoie de intervenția unui medic, iar bărbatul nu a putut sta singur în tot acest timp. Cât timp Margo a stat la un doctor pentru păpuși sexuale pentru a o repara culturistul nu a putut rezista tentației și a înșelat-o pe „soția„ sa cu mai multe obiecte ciudate.

La scurt timp de la incedent, Yuri a declarat că s-a despărțit de Margo și că acum are o nouă soție, dar nu a vrut să dea foarte multe detalii despre divorțul dintre cei doi.

 

Culturistul căsătorit cu o păpușă gonflabilă a divorțat și are o nouă iubită

„Există un motiv specific pentru divorț, însă, nu sunt pregătit să vorbesc despre asta. Din punct de vedere moral, îmi este greu. Am investit mult timp și efort în relație, m-am obișnuit cu ea.

Doi ani și jumătate din viața mea au fost conectati cu ea. Πmi este greu sa conștientizez acum, că nu o mai am, mă doare. Poate nu vor întelege mulți, pentru unii e doar o păpușă, însă m-am simțit bine cu ea”, a spus Yuri Tolochko pentru Daily Star.

Cine este noua iubită a culturistului?!

Yuri a trecut repede peste despărțirea de Margo, păpusă alături de care spunea că își dorește și copii, și iată că acum are o nouă iubită. Dacă ce ați văzut până acum v-a mirat, trebuie să aflați că noua iubită a sportivului este și mai ciudată.

 

Culturistul căsătorit cu o păpușă gonflabilă a divorțat și are o nouă iubită

Lola, noua păpușă sexuală a lui Yuri, are cap de femeie și corp de pui. Păpușa îndeplinește mai multe funcții sexuale, iar Yuri pare mult mai încântat de ea. Culturistul a mai declarat că își dorește să aibă harem format din păpuși sexuale.

Citește și