Cum a reușit o mamă din Columbia să invite peste 40 de familii străine la petrecerea de ziua fiului ei. „Toți colegii l-au abandonat”

 Cum a reușit o mamă din Columbia să invite peste 40 de familii străine la petrecerea de ziua fiului ei. „Toți colegii l-au abandonat”

Mai mult de 40 de familii străine au venit la petrecerea de ziua unui copil, în vârstă de 12 ani, din Columbia, Carolina de Sud, după ce toți prietenii săi de la școală l-au abandonat, scrie presa română.

Jamel Nichols i-a invitat pe toți cei din clasa sa la petrecerea de ziua lui la începutul acestei luni, dar niciunul dintre copii nu a putut veni, a declarat mama sa, Zenas Jett, pentru WUSA, scrie Business Insider.

Din păcate, prietenii lui Jamel de la școală l-au abandonat în ultimul moment”, a declarat Jett pentru postul de televiziune. „Mergeam din casă în casă și vorbeam cu părinții și, din păcate, nimeni nu a putut veni. Așa că m-am gândit cum aș putea să invit oameni și am decis să fac o postare pe Facebook”.

Postarea lui Jett de pe Facebook a primit mai mult de 100 de reacții, iar oamenii se arătau foarte dornici să participe la petrecerea lui Jamel, care a avut ca temă slime, a mai relatat postul de televiziune.

Ashley Berendzen, o femeie care și-a adus copiii la petrecerea lui Jamel, a declarat că a fost bine pentru copiii ei să socializeze, deoarece unul dintre fiii ei suferă de autism, iar celălalt fiu al ei s-a născut în timpul pandemiei COVID-19, iar „abilitățile sale de a socializa nu sunt atât de bune”.

Toată lumea de la această petrecere a fost atât de prietenoasă, caldă și primitoare”, a spus Berendzen.

Vă mulțumesc că m-ați susținut și că ați venit. Ați fi putut fi în altă parte, ați fi putut face ce voiați să faceți de fapt, dar în schimb ați venit la petrecerea mea, așa că vă mulțumesc”, a declarat Jamel.

Aura Mereuta

https://shok.md