Cum arată casa amenajată complet în negru la interior și exterior și cu cât se vinde. Imaginile cu ea au devenit virale

 Cum arată casa amenajată complet în negru la interior și exterior și cu cât se vinde. Imaginile cu ea au devenit virale

Imaginile cu casă din Lincoln, Illinois, scoasă la vânzare în urmă cu câteva zile, s-au viralizat rapid, după ce a fost etichetată drept casă „gotică” dintr-un motiv evident – este complet amenajată în negru, la exterior și interior, scrie SHOK.md cu referie la digi24.

Proprietatea, pusă în vânzare cu suma de 250.000 de dolari, a fost listată pentru prima dată pe Realtor.com, pe 17 decembrie, dar a primit atenție generală după ce a apărut pe pagina de Instagram Zillow Gone Wild – un cont dedicat proprietăților neobișnuite din SUA, care are peste 1,3 milioane de urmăritori.

Postarea de pe Instagram, distribuită pe 20 decembrie, a primit imediat peste 94.000 de aprecieri .

Proprietatea octogonală a fost achiziționată pe 5 august pentru suma de 75.000 de dolari de agentul imobiliar Seth Goodman, 34 de ani, care a declarat pentru Insider că a renovat casa, dar nu a intenționat să o facă complet neagră.

Goodman a spus că voia să vopsească în negru doar acoperișul din șindrilă, dar ulterior s-a decis să adopte schema cromatică în toată casa.

El spune că, în ciuda decorului negru, locuința nu este întunecată, pentru că are ferestre generoase. „Este pur și simplu o proprietate liniștită unică, după părerea mea”, a spus Goodman.

Proprietatea a fost construită inițial în 1993, a spus Goodman, adăugând că a vrut să-i păstreze forma unică, octogonală.

Casa, cu 2 nivele, are aproximativ 450 metri pătrați și este completată de un garaj pentru trei mașini.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și