Cum arată, de fapt, Kate Upton, atunci când e departe de podium. Modelul a făcut publice imagini fără filtru: ”Modă versus realitate!”

 Cum arată, de fapt, Kate Upton, atunci când e departe de podium. Modelul a făcut publice imagini fără filtru: ”Modă versus realitate!”

Kate Upton, actrița și modelul în vârstă de 28 de ani, este recunoscută pentru aparițiile glamour de pe covorul roșu, însă când stă departe de camerele de luat vederi, ea îmbracă haine obișnuite, scrie SHOK.md.

Kate Upton, care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și care a pozat pentru Sports Illustrated, Victoria’s Secret și Guess, a fost în centrul atenției de curând, când a făcut publice imagini inedite.

Obișnuită să defileze pe catwalk și să se joace cu camerele de filmat, Kate Upton a fost mereu în centrul atenției și apreciată pentru felul în care arată. De curând, însă, ea a făcut publice imagini inedite, prin care le-a arătat fanilor adevărul despre felul în care arată.

„Modă versus realitate.”, a scris ea în dreptul celor două fotografii făcute publice – una în care apare îmbrăcată într-un outfit glam, cu un decolteu amețitor și alta în care apare îmbrăcată în colanți și într-un hanorac, ținută care este completată de o pălărie din paie, dar și de o sacoșă de cumpărături.

Cum mi-aș fi dorit să arăt în lift și cum arăt, de fapt, în lift.”, a comentat ea în dreptul fotografiilor care au fost apreciate de aproape 100.000 de persoane și care au stârnit, de asemenea, numeroase comentarii.

Kate Upton este mama unei fetițe de doi ani

Potrivit peroz.ro, Kate Upton, care este cunoscută pentru aparițiile glamour, este căsătorită cu Justin Verlander, căruia i-a dăruit o fetiță în urmă cu doi ani. Micuța poartă numele Genevieve Upton Verlander.

Kate și Justin s-au căsătorit în Toscana, Italia, în 2017, după trei ani de relație.

Gritco Adriana

https://shok.md/