Cum arată o zi din viața femeii care vrea să participe la triatlonul Ironman. Tânăra de 27 de ani arde 3.500 de calorii pe zi

 Cum arată o zi din viața femeii care vrea să participe la triatlonul Ironman. Tânăra de 27 de ani arde 3.500 de calorii pe zi
0Shares

Lucy Charles-Barclay, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Essex, Anglia, se antrenează pentru triatlonul Ironman ce va avea loc în 2022 și își dorește să devină prima femeie care încheie competiția în mai puțin de opt ore, SHOK.md.

Lucy Charles este, fără doar și poate, o un om de fier. Tocmai de aceea, ea a decis să participe la triatlonul Ironman, care cuprinde trei probe – înot pe o distanță de 3,86 km, ciclism, pe 180 km și maraton, pe o distanță de 42,16 km. Deși este vorba despre o competiție extrem de dură, Lucy nu este speriată de aceste probe și își dorește să le termine în mai puțin de opt ore. Tocmai de aceea, ea se antrenează din greu și se supune unui program extrem de strict.

Dacă timpul mediu de finalizare a acestei competiții este de 12 ore și jumătate, Lucy speră să doboare orice record și să devină prima femeie din lume care a încheiat triatlonul în mai puțin de opt ore.

Tânăra, care are 27 de ani, și-a anunțat dorința de a lua parte la această competiție luna trecută. Mai mult de atât, pentru ca dorința ei să devină realitate, ea trebuie să doboare recordul stabilit anterior, și anume 8 ore și 18 minute. Dacă va reuși, ea va deveni prima femeie din lume care va încheia această competiție uluitoare, ce constă în 3.8km de înot, 180km de bicicletă și un maraton de alergat, unul după altul, fără nici o pauză între probe, scrie peroz.ro.

„Am căutat întotdeauna cele mai grele provocări și mereu mi-am dorit să-mi depășesc să limitele.”, a povestit Lucy, potrivit Daily Mail.

„Tocmai de aceea am fost atrasă de acest triatlon, întrucât îmi doresc să văd cât de repede pot să străbat mai bine de 225 de kilometri.”, a mai adăugat ea.

În ciuda faptului că impresionează prin motivația de care dă dovadă, Lucy are un program extrem de riguros. Mai exact, alarma lui Lucy sună în fiecare zi la 5 dimineața, iar imediat coboară din pat. ia un mic dejun ce constă în porridge ori într-o felie de pâine cu unt de arahide, iar apoi pleacă la înot cu soțul ei.

Ulterior, Lucy se întoarce acasă, unde ia al doilea mic dejun, ce constă în ouă poșate și un toast cu avocado.

Ulterior, aceasta iese la alergat ori cu bicileta, iar ulterior, seara se încheie cu o sesiune de forță ori cu o alergare pe bandă.

Cina ei este, însă, bogată în carbohidrați, motiv pentru care mănâncă deseori paste ori orez.

„Mănânc mult pentru că ard o grămadă de calorii.”, susține Lucy, care a precizat, de asemenea, că este adepta unei diete bogate în grăsimi, întrucât atunci când face sport arde o mulțime de calorii.

O singură sesiune de alergat mă poate ajuta să ard 1.000 de calorii. Iar dacă merg și 2-3 ore cu bicicleta se adaugă alte 2.000 de calorii.”, a mai mărturisit ea.

Lucy respectă acest program zilnic, șapte zile pe săptămână, iar într-o singură zi arde mai mult de 3.500 de calorii.

Nu este pentru prima dată când Lucy se înscrie la Ironman. În urmă cu doi ani, tânăra a bătut recordul la proba de înot și a plecat acasă cu medalia de argint pentru al doilea an consecutiv.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/