(FOTO) Cum arată Selena Gomez într-o zi obișnuită, fără pic de machiaj și fără să-și aranjeze părul

 (FOTO) Cum arată Selena Gomez într-o zi obișnuită, fără pic de machiaj și fără să-și aranjeze părul

Selena Gomez reușește să facă furori atunci când pășește pe covorul roșu, dar în timpul liber, artista pare de nerecunoscut. De curând, ea a fost fotografiată în timpul liber și a impresionat cu o ținută simplă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În vârstă de 29 de ani, artista a fost surprinsă la cumpărături în Malibu, Statele Unite ale Americii. Ea n-a fost singură, ci însoțită de sora ei cea mică, Gracie, care a venit pe lume în 2013.

În imaginile surprinse de papparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening și într-un hanorac, pe care i-a asortat cu niște papuci cu platformă. Fără pic de machiaj, artista a ieșit pe stradă cu părul prins în vârful capului.

Cum arată Selena Gomez într-o zi obișnuită

De cealaltă parte, sora cea mică a artistei apare îmbrăcată într-un tricou alb, lung și pare că se joacă în spatele artistei care ține în mâini o pungă de cumpărături.

Cum arată Selena Gomez într-o zi obișnuită

Criticată în repetate rânduri că a acumulat câteva kilograme în plus, Selena Gomez a reacționat. Superstarul în vârstă de 29 de ani a transmis un mesaj puternic pe rețelele sociale, mărturisind că nu-i mai pasă de greutatea ei, pentru că indiferent de cum arată cineva va avea mereu ceva negativ de spus despre asta.

„Așa că încerc să rămân slabă, dar m-am dus la Jack in the Box și mi-am luat patru tacos, trei rulouri cu ouă, rondele de ceapă și un sandviș picant cu pui. Dar sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii se iau de mine, de cum arăt: ești prea slabă, ești prea mare, asta nu ți se potrivește. Meh meh meh meh.”

Maria Palade

https://shok.md/