Cum arată un BMW cu 900 de cai putere? I se spune “Uraganul”!

 Cum arată un BMW cu 900 de cai putere? I se spune “Uraganul”!
0Shares

BMW M8 are deja cifre demne de un supercar. Dar reprezentanții unei companii de tuning au considerat că se poate mai mult. Cum arată acum mașina cu 900 de cai putere? I se spune simplu “Uraganul”, scrie SHOK.md. cu referire la promotor.ro.

“Uraganul” este creația companiei G-Power. Pe numele său complet G8M Hurricane RS sau RR, mașina poate fi configurată cu acest pachet de tuning indiferent dacă este un Gran Coupe, un Coupe sau un Cabrio, fie că este versiunea Competition sau nu.

BMW M8 Competition iese pe porțile uzinei cu motorul V8 twin-turbo de 4,4 litri, care dezvoltă 625 de cai putere și un cuplu maxim de 750 Nm. G-Power a reușit să scoată nu mai puțin de 900 cai putere din propulsorul german și 1.050 Nm pentru versiunea RR.

Cei care nu au nevoie de asemenea cifre, pot alege  RS-ul mai domesticit, cu 840 de cai putere și aceeași valoare de cuplu.Inginerii G-Power au lucrat la turbocompresoare, au montat prize de aer mai generoase, au reconfigurat sistemul de evacuare și au montat terminații sport din carbon cu diametru de 110 milimetri.

BMW M8 cu 900 de ca putere și look modificat

Ambele versiuni pot să atingă acum o viteză maximă limitată electronic la 340 km/h. BMW M8 Competition în versiune standard accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde. G-Power nu anunță vreo diferență, dar, cu siguranță, “Uraganul” este mai rapid.

Modelul creat de compania de tuning este vopsit în portocaliu. Capota cu prize de aer integrate, produsă de Ventury, este din fibră de carbon. Tot din fibră de carbon este și eleron uriaș care și-a făcut apariția în partea posterioară.

Mașina vine acum cu jante forjate de 21 de inci și anvelope mixte, 285/30ZR21 pe puntea față și 295/30ZR21 pe puntea spate. Cu noi setări ale suspensiei, G-Power l-a adus pe M8 mai aproape de sol.

În cabină, apare aceeași combinație de portocaliu și fibră de carbon, dar și de piele și alcantara.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/