Cum arată viitoarea casă a Cristinei Ich! Imagini care-ți taie respirația

 Cum arată viitoarea casă a Cristinei Ich! Imagini care-ți taie respirația

Cristina Ich este un model pentru multe femei. Vedeta are milioane de urmăritori pe Instagram și nu ezită să împărtășească cu aceștia toate lucrurile importante din viața sa. De curând, bruneta a publicat câteva imagini care-ți taie respirația, cu viitorul ei apartament. Se vede clar că aceasta va locui într-un lux total, scrie SHOK.md.

Cristina a dezvăluit că a apelat la ajutorul arhitecților pentru a-și amenaja viitorul apartamentă. Vedeta a scos sume favuloase de bani ca să-și realizeze visul: „Trebuie să recunosc, după ce am trecut prin multe greșeli, am decis să fac echipă cu cel mai bun arhitect de interioare (din punctul meu de vedere). Brainstorming-ul cu el a ajuns în sfârșit într-un punct în care sunt mulțumită și emoționată, dezvăluind următoarea mea casă, cea în care mi-am pus toate eforturile și dorințele! În imagini toat mobilierul este pe cale să fie achiziționat”, a scris Cristina Ich pe Instagram”

În imaginile postate de Cristina Ich ar fi vorba despre un apartament extrem de spațios, cu două dormitoare și living comun cu bucătăria.

Mobila este aleasă după gusturile fine ale vedetei, ajutată desigur de specialistul la care a apelat.