Cum comentează SIS acuzațiile jurnalistei Natalia Morari precum că ar fi șantajată cu informația că Platon este tatăl copilului său

 Cum comentează SIS acuzațiile jurnalistei Natalia Morari precum că ar fi șantajată cu informația că Platon este tatăl copilului său
0Shares

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva  Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tată copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală, scrie SHOK.md cu referire unimedia.

„Ca urmare, lansăm o invitație publică doamnei Morari, în vederea elucidării circumstanțelor cazului dat și identității persoanelor care au întreprins cerințe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională. Totodată, considerăm oportună adresarea jurnalistei la Procuratura Generală, în vederea intentării unui dosar penal la subiect, SIS își asumă acordarea sprijinului plenar în eventuala desfășurare a urmăririi penale”, se menționează într-un comunicat emis de SIS.
„Serviciul de Informații și Securitate activează în strictă conformitate cu legislația în vigoare și condamnă orice tip de atacuri asupra libertăților fundamentale ale omului, presei independente și inviolabilității vieții personale”, se mai adaugă în comunicat.
Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tată copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.
Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/