Cum reușește Cher să se mențină în formă la 75 de ani. Legendara cântăreață a dezvăluit rutina ei de fitness

 Cum reușește Cher să se mențină în formă la 75 de ani. Legendara cântăreață a dezvăluit rutina ei de fitness

Cher le-a dezvăluit fanilor săi cum reușește să se mențină în formă la 75 de ani. Legendara cântăreață a postat pe contul său de Twitter rutina ei de antrenament, iar urmăritorii au fost impresionați de de faptul că artista poate să facă atât de mult sport, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cher este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar faptul că arată spectaculos la vârsta de 75 de ani continuă să-i uimească pe toți. Cu toate acestea, se pare că misterul a fost elucidat chiar de artistă, căci aceasta a făcut public secretul siluetei sale. Într-o postare pe rețelele de socializare, vedeta a spus că sportul este cel care o ajuta să arate atât de bine și a continuat să divulge care este rutina sa de antrenament.

„Tocmai am venit de la antremanetul pentru abdomen, Wall Sit, Zumba, Yoga și clasa de step. ”, a scris Cher pe contul său de Twitter.

 

De asemenea, aceasta a continuat postarea cu o poveste în care a spus că cineva i-a spus unei prietene apropiate că a fost surprinsă să o vadă pe artistă într-o reclamă mergând la fel cum o făcea atunci când era tânără.

Cher face schimbări de stil periodic

Cher a declarat în nenumărate rânduri că secretul unei vieți fericite este să faci schimbări și să nu îți pese de părerea nimănui. Aceasta a făcut deseori schimbări radicale de look și nu a luat în seamă criticile aduse de ceilalți.

„Cred că oamenii nu ar trebui să-și facă griji în legătură cu felul în care cineva se machiază sau arată. Ar trebui să aibă o viață. Un om trebuie să se transforme, trebuie să facă schimbări”, a declarat Cher.

Mai mult, aceasta a mărturisit că oamenii ar trebui să se obișnuiască să o vadă uneori și fără machiaj pe față și cu părul prins într-un coc, pentru că cel mai probabil atunci se întoarce de la sală.

Artista consideră că „viața trebuie trăită în propriile tale condiții” și aceasta este cheia fericirii. Cântăreața este de părere că atunci când totul eșuează, un mic retus adus corpului pentru a-l înfrumuseța este de foarte mare ajutor.

Maria Palade

https://shok.md/