Cum s-a descurcat Antonia pe plan financiar, după ce a rămas fără concerte din cauza pandemiei

 Cum s-a descurcat Antonia pe plan financiar, după ce a rămas fără concerte din cauza pandemiei

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar pandemia a afectat-o și pe ea, pentru că nu a mai putut urca pe scenă atât de des. Viitoarea soție a lui Alex Velea a dezvăluit cum s-a descurcat în această perioadă și cum a făcut bani, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Este o perioadă greu încercată pentru toată lumea, iar artiștii au rămas fără concerte din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Antonia nu a mai urcat pe scenă atât de des cum era obișnuită, însă a avut noroc că a fost implicată în foarte multe proiecte care i-au adus bani frumoși. „Au lipsit concertele, dar am avut proiecte pe care le-am făcut și în perioada în care nu am putut fi pe scenă”, a spus iubita lui Alex Velea pentru Ciao.

Antonia este implicată în multe campanii și așa a reușit să fie stabilă pe plan financiar. De asemenea, viitorul ei soț, Alex Velea, are o casă de discuri, unde a produs numeroase melodii care au fost în trending pe YouTube.
oată lumea știe cât de mult se iubesc cei doi și, în ciuda gurilor rele, relația lor a rezistat. Antonia și Alex Velea au o relație frumoasă și fără secrete. Artista a mărturisit că tatăl băieților săi nu este gelos, ba chiar are parolele de la telefonul ei. Alex Velea are foarte mare încredere în logodnica lui și este mândru de ea. „Nu ne verificăm telefoanele, dar fiecare știe codul celuilalt, parola de Instagram etc.”, a declarat Antonia pentru sursa mai sus menționată.

 

Maria Palade

https://shok.md/