Cum să rămâi o lady când se uită la altă femeie pe stradă, cu tine de mână

 Cum să rămâi o lady când se uită la altă femeie pe stradă, cu tine de mână

Vă ţineţi de mână, ca doi îndrăgostiţi ce sunteţi, vă şoptiţi vorbe dulci şi sunteţi cuplul perfect, până când apare la orizont o altă femeie. Nu se poate abţine şi îi aruncă o privire când ea trece pe lângă el, chiar dacă este cu tine de mână şi până atunci credeai că eşti unică.

Este, poate, una dintre cele mai deranjante probleme cu care se confruntă o femeie în cuplu. Şi uite aşa începe cearta, se destramă basmul şi peste câteva zile, sătul de certuri şi gelozii, el devine istorie. Sau nu…Mai există un scenariu, cu happy-end, pentru această situaţie. Însă, pentru ca el să se poată desfăşura mai ceva ca un film de la Hollywood, trebuie foarte clar să lămureşti nişte lucruri legate de relaţia ta.

Dacă eşti o persoană care nu poate trece peste astfel de situaţii, atunci nu merită să stai lângă acest bărbat. Nu tolerezi nici în ruptul capului asta, nu-ţi pică bine să-i arunce ocheade alteia când sunteţi pe stradă şi nu vrei să auzi scuzele lui atunci când îi ceri explicaţii. Te deranjează, te obsedează şi numai la asta te gândeşti. Atunci este clar că nu mai trebuie să pierzi timpul cu el, pentru că nu poţi sta lângă un astfel de om.

Totuşi, episodul expus mai sus se petrece în cazul a 90% dintre cupluri. Aşadar, majoritatea perechilor se confruntă cu el şi, conform studiilor, nu este luat ca o situaţie dramatică, ce poate aduce un cuplu în impas, ci este privit mai degrabă ca un comportament pe care îl au majoritatea bărbaţilor.

Este imposibil să-ţi pice bine când, chiar şi pentru o secundă, discret, o observă pe alta cu coada ochiului, însă tu ştii mai bine, anii relaţiei voastre au dovedit-o, că este bărbatul unei singure femei. Că este un comportament normal, o spun chiar şi specialiştii.

Şi asta pentru că stă scris în ADN-ul lor să iubească diversitatea. Asta nu înseamnă că iubesc şi alte femei.

Bărbaţii se uită şi la alte femei când sunt într-o relaţie pentru că văd… alte femei. Nu durează decât o fracţiune de secundă ca o femeie să-i atragă atenţia unui bărbat. Asta nu înseamnă că nu îşi iubeşte patenera de viaţă. O iubeşte şi o doreşte, iar iubitele nesigure pe dragostea bărbatului lor nu ar trebui să se mai îngrijoreze. Aşa sunt ei programaţi”, ne asigură Dennis Prager, de la Universitatea Prager, din Statele Unite ale Americii.

Aşadar, acceptând normalitatea, poţi face faţă acestei situaţii delicate ca o adevărată lady. Iar pentru cele care sunt în pană de idei, există câteva posibilităţi care le pot face să treacă elegant peste un astfel de episod.

Distrage-i atenţia cu ceva

Ai văzut-o la orizont pe tipa sexy, ştii sigur că nu va scăpa de ocheadele iubitului tău. Ce poţi să faci? Să previi dezastrul!

Care este cel mai tare atu fizic al tău, care este gestul căruia nu poate să-ţi reziste, care este subiectul lui preferat? Într-o secundă, îl poţi face să uite de tot, punându-te în faţa lui, cu cel mai nevinovat chip, şi rugându-l să-ţi şteargă pata de îngheţată din decolteu sau urma „imaginară”, desigur, de praf de pe fund. Ori să-l întrebi de jucătorul de fotbal preferat, de echipa cu care ţine… Tu ştii cel mai bine ce-i place, aşa că eşti stăpâna minţii lui în cazul ăsta şi poţi ţine situaţia sub control.

Fă o glumă

Dacă eşti o tipă cu simţul umorului, poţi chiar să te amuzi pe marginea faptului că el a observat o altă femeie. Şi poţi face asta chiar cu el de braţ. Însă discret, desigur, pentru că nu ai vrea ca domnişoara care trece pe lângă voi să vă audă. În definitiv, ea nu are nici o vină.

Admir-o şi tu!

Încearcă să-i arăţi că nu te deranjează prea tare faptul că mai aruncă o privire şi spre… alţi ochi. Chiar dacă nu este adevărat! Cu cât va părea că nu dai importanţă unui astfel de lucru, cu atât el va înţelege ce femeie matură și înţeleaptă are lângă el. Pe lângă faptul că cealaltă femeie nu mai devine „fructul oprit”, iar data viitoare tentaţia se va diminua. Aşadar, dacă treceţi pe stradă pe lângă un exemplar interesant, poţi să remarci trăsăturile femeii, să-l întrebi ce i-a plăcut cel mai mult, să-i spui ce ţi-a atras atenţia. Va fi o discuţie care îi va aprinde simţurile, pentru că nimic nu este mai excitant pentru un bărbat decât să audă o femeie descriind admirativ alte femei. Fii sigură că această atitudine a ta îl va surprinde și îşi va da seama că nu eşti ca alte femei care nu l-ar fi iertat pentru indiscreţie.

Sursa: divahair

Citește și