Justin Bieber și-a arătat dragostea pentru Hailey. Artistul a postat o fotografie inedită cu soția lui

 Justin Bieber și-a arătat dragostea pentru Hailey. Artistul a postat o fotografie inedită cu soția lui

Justin și Hailey Bieber formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de peste ocean, iar acest lucru se vede atât în aparițiile lor televizate, cât și pe paginile lor de socializare. De Ziua Îndrăgostiților, cunoscutul cântăreț a vrut să îi aducă un omagiu soției lui și a postat pe Instagram o fotografie inedită cu aceasta, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă de culoare roz, Hailey și-a arătat silueta de invidiat pentru cei 220 de milioane de urmăritori pe care îi are Justin pe rețeaua de socializare.

„O zi a îndrăgostiților fericită, iubito”, a scris Justin Bieber la descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

 

De asemenea, Hailey a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare doar într-un sutien negru și o pereche de blugi albaștri. Modelul în vârsta de 25 de ani și-a arătat abdomenul lucrat, iar postarea a strâns peste 739.000 de aprecieri.

„A fi printre femei atât de dinamice și a reprezenta un brand care celebrează toate femeile este o adevărată onoare”, a scris Hailey Bieber.

 

Aceasta a postat și la secțiunea de Story pe contul său de Instagram o fotografie cu Justin Bieber, în care artistul zâmbește, iar aceasta se apropie de el pentru a-i oferi un sărut. Pe imagine, Heiley a scris cu litere mari și roz: „O zi a îndrăgostiților minunată, iubitule”.

GALERIE FOTO

Maria Palade

https://shok.md/