Cum trăiești cu necuratul în casa și contactezi și mai adânc decât pupatul: Vaccinații și Covidul

 Cum trăiești cu necuratul în casa și contactezi și mai adânc decât pupatul: Vaccinații și Covidul

Angela Ciubotaru-Starinschi, purtătoarea de cuvânt al Centrului Național Anticorupție a scris o postare ironizată, cu referire la o știre citită, în care ar fi fost menționat că cei vaccinați, chiar dacă au contactat cu persoane infectate cu Covid, „nu intră în carantina și la a 5-a zi fac testul. Adică se duce la lucru, contactează cu lumea și totul e bine”.

„Buhnesc! Citesc o știre în care se spune ca vaccinații, chiar dacă au contactat cu bolnavul de Covid, nu intra în carantina și la a 5-a zi fac testul. Adică se duce la lucru, contactează cu lumea și … tot ceas Montana. Radi boga, nu contest ceea ce spun medicii, dar haideți să modelăm o situație.

Eu am un covidnic vaccinat în casa. A doua oară a luat virusul, în doi ani. Am contactat cu el, am dormit într-un pat, pe alocuri m-am și pupat! Am contactat oleacă și mai adânc”, a scris aceasta pe o rețea.

„Si cum iese amu? El e vaccinat și a luat Covid. Vaccinu je nu te protejează de virus.Te asigura că nu ajungi la terapie intensiva! Și acum întrebarea: eu tot sunt vaccinată. Ce, nu mă pot molipsi de la el? Dacă el s-a infectat, nu pot lua de la el virusul? Si daca-l iau și contactez cu alții, nu-l pot transmite? Mare dilema…sunt negativă și de data asta. Chiar cu necuratul in casa. Sănătate și internet!”, se întreabă Starinschi.