Dan Negru, motivul pentru care a plecat de la Antena 1. Ce l-au pus să facă şi a refuzat categoric

 Dan Negru, motivul pentru care a plecat de la Antena 1. Ce l-au pus să facă şi a refuzat categoric

Cea mai surprinzătoare mutare la început de an a fost făcută de Kanal D, care l-a luat pe Dan Negru la postul turcesc. „Regele audienţelor” vine cu tot cu echipa lui şi o mulţime de idei de emisiuni. Click.ro a aflat ce gen de show-uri va prezenta vedeta şi de ce a refuzat ofertele de la fostul loc de muncă.

„Regele audienţelor” a plecat cu tot cu echipa lui la Kanal D. Negocierile cu postul turcesc durează de ceva ani, iar din toamna anului trecut au fost şi mai intense, după ce a fost invitatul lui Denise Rifai la „40 de întrebări” şi a avut audienţă.

„Dan Negru a acceptat să plece cu echipa lui de la Antena 1 la Kanal D. Acolo, la fostul loc de muncă i-au oferit posibilitatea să facă din nou «Te pui cu blondele» şi el a refuzat. Cum el a spus că nu va mai face nici emisiunile cu măşti, nici emisiunea cu blonde nu a mai vrut să o facă.

Însă va vrea să facă divertisment de calitate aşa cum făcea la «Academia vedetelor», cu probe surprize şi cu mulţi invitaţi cunoscuţi”, au spus surse apropiate prezentatorului.

Deocamdată, Dan Negru va prezenta emisiuni speciale la Kanal D, show-uri de „Sfântul Valentin”, de Dragobete sau de Mărţişor, în ocazii speciale.