Dat pe mâna CNA? Ce se întâmplă în dosarul rapper-ului Banarus

 Dat pe mâna CNA? Ce se întâmplă în dosarul rapper-ului Banarus

Dosarul pornit în privința rapper-ului Ion Banaru, tânărul care a atacat și a bătut cu o rangă metalică două tinere și le-a jefuit de un milion de lei, a fost preluat de Centrul Național Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Angela Starinschi, purtătoare de cuvânt a CNA.

„Dosarul se află în examinare la CNA”, a menționat Angela Starinschi, fără alte detalii.

La data de 20 decembrie, tânărul, în timp ce se afla pe strada Kiev din capitală, urmărind victimele, două tinere de 22 de ani și, respectiv 26 de ani, prin aplicarea violenței și anume lovituri cu pumnii și cu o rangă din metal pe suprafața corpului, în mod deschis a sustras o geantă în care se aflau bani, portmoneele cu actele de identitate și două inele din aur, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Cunoscutul rapper Ion Banaru, alias Banarus, producător şi regizor, ar fi persoana care a atacat și bătut două tinere și le-a jefuit de un milion de lei. Potrivit informațiilor, acesta ar fi fost reținut de polițiștii sectorului Rîșcani din capitală.

Rapp-erul Ion Banaru, care a fost reținut, după ce a atacat și a bătut două tinere și le-a jefuit de un milion de lei, ar fi acționat „în schemă” cu una din victime.

Olesea Bolboceanu-Banari