(foto) „De ce le dă tuturor femeilor același cadou?”. Ce a primit iubita lui Timati de 8 martie

 (foto) „De ce le dă tuturor femeilor același cadou?”. Ce a primit iubita lui Timati de 8 martie

În ciuda tuturor zvonurilor despre relația nereușită dintre Timati și Valentina Ivanova, relația dintre rapper și model este doar din ce în ce mai puternică. Fata a început să apară mai des la toate evenimentele în compania iubitului ei. Și zilele trecute, modelul a postat o postare și a împărtășit noi fotografii cu Timati și a arătat și un cadou de la el, scrie presa rusă.

Pe instagram, Valentina a publicat o serie de poze cu interpretul.

„Primăvara”, modelul și-a semnat publicația cu un singur cuvânt. Fanii au început imediat să se certe în legătură cu naivitatea rapperului: „Cred că se va opri la acesta”, „De ce le dă tuturor femeilor același cadou?”, „Fotosesie planificată”.

Într-una dintre imagini, fata a publicat săculețul de la o geantă Hermes. Gențile acestui brănd sunt printre cele mai scumpe din segmentul lor, dar Valentina are noroc!

Zvonurile despre relația dintre Valentina și Timati au început să circule iarna trecută. Și în aprilie 2022, muzicianul a ieșit pentru prima dată cu iubita lui.

Îndrăgostiții  au apărut la un concert  în onoarea lui Philip Kirkorov. Acum vedetele nu ascund romantismul și uneori împărtășesc fotografii comune. În această iarnă, cuplul  a plecat în vacanță . Valentina și Timur s-au odihnit pe malul Oceanului Pacificului.

Aura Mereuta

https://shok.md