De ce nu vrea Mihai Bendeac să se însoare. Mărturisirile juratului de la iUmor: ”Singurătatea e un viciu”

 De ce nu vrea Mihai Bendeac să se însoare. Mărturisirile juratului de la iUmor: ”Singurătatea e un viciu”

Mihai Bendeac a fost și vrea să fie mereu veșnicul burlac din showbiz, tocmai de aceea, orice s-ar întâmpla, oricine ar apărea în viața lui, spune el, nu va semna acele acte prin care să își lege destinul de al unei alte persoane. Motiv pentru care și-a făcut și un tatuaj reprezentativ pentru acest aspect, dar acum vine și cu declarații lămuritoare, scrie SHOK.md.

Potrivit spynews, în cadrul unui show, juratul de la ”iUmor” a făcut mai multe destăinuiri legate de viața sa personală și profesională. Astfel a atins și punctul cel mai sensibil pentru mulți care-l cunosc și care-și doresc să îl vadă la casa lui, lucru pe care el îl refuză cu desăvârșire.

Vedeta spune că singurătatea de care se bucură acum i-a devenit ca un viciu și din această cauză nu-și dorește să semneze actele de cununie și nici să ajungă în fața lui Dumnezeu. Și asta pentru că, spune el, marele eveniment nu va exista niciodată în viața lui, chiar dacă, vreodată, inima lui va fi cucerită iremediabil de vreo femeie.

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac, în cadrul unei emisiuni, informează Libertatea.

După această destăinuire, mult așteptată de toată lumea, Mihai Bendeac, ajuns acum la 38 de ani, a vorbit și despre cariera sa. Actorul mărturisește că de mic copil și-a dorit să fie celebru, imaginându-și că încă de pe atunci oferă autografe, lucru care acum, în unele momente, îl obosește foarte tare.

”Eu mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Dacă ești anxios și ai atacuri de panică, e greu să fii celebru. Dar este necesar pentru ceea ce vreau să fac eu cu viața mea. Sunt momente când mi-aș dori să fiu mai normal. Am devenit deranjant eu pentru mine. Și nu exagerez”, a mai adăugat actorul.