De ce Smiley și Gina Pistol își țin fata departe de ochii lumii: Au publicat zeci de fotografii, dar nu i-au arătat fața

 De ce Smiley și Gina Pistol  își țin fata departe de ochii lumii: Au publicat zeci de fotografii, dar nu i-au arătat fața

Smiley și Gina Pistol au publicat în mediul online o mulțime de fotografii în care apar împreună cu fetița lor, dar niciodată nu i-au arătat fața. Îndrăgitul artist a dezvăluit, în sfârșit, într-un interviu  pentru CIAO.RO, adevăratul motiv pentru care refuză să-i arate chipul micuței Josephine, scrie SHOK.md.

“Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus Smiley, pentru ciao.ro.

Legat de cum s-a schimbat relația dintre el și Gina după venirea pe lume a copilului, artistul a precizat că legătura dintre ei este mult mai strânsă acum.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a adăugat artistul.

Josephine va împlini pe 9 septembrie 8 luni.