De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley: „Mi-am luat doar câteva lucruri”

 De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley: „Mi-am luat doar câteva lucruri”
0Shares

ina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley. Vedeta a luat această decizie pentru o scurtă perioadă de timp, având un motiv cât se poate de întemeiat. Cum vila de la Cernica a artistului e în renovări, blondina a decis că cel mai bine pentru micuța Josephine e să stea o perioadă într-un apartament, pentru a nu fi deranjată de zgomote, scrie SHOK.md, cu referire la viva.

Gina Pistol a explicat public de ce s-a mutat cu fetița ei din casă lui Smiley. În prezent, în vila artistului de la Cernica se fac renovări, iar micuța ar fi deranjată de zgomote și ea are nevoie mai ales de odihnă acum. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a luat decizia pentru binele fiicei lor, doar pentru o perioadă, și speră ca locuința să fie gata cât mai curând.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol le arăta fanilor că ea și Smiley își renovează casa. Vila de la Cernica, în valoare de 300.000 de euro este a cântărețului și și-a achiziționat-o în urmă cu 10 ani. Locuința este una spațioasă, cu living, trei dormitoare, trei băi, garaj și bucătărie deschisă, scrie libertatea.ro. Acum, el și vedeta de la Antena 1 au decis că e timpul pentru unele schimbări, astfel că au dat startul renovărilor.

Având în vedere că renovările implică mult praf și gălăgie, Gina Pistol s-a mutat cu fetița ei din casa lui Smiley, până ce casa va fi gata. Stau acum într-un apartament, iar fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite așteaptă cu nerăbdare să revină în vila de la Cernica. Spune că la bloc pereții sunt atât de subțiri, încât nu poate să bea nici apă, după ce Josephine adoarme. pentru că se aude tot.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot’, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Recent, Gina Pistol s-a confesat fanilor. Vedeta de la Antena 1 le-a povestit că de la un timp se simte fără energie, atât fizic, cât și psihic. Iubita lui Smiley nu are chef de nimic și abia iese din casă.

0Shares