De necrezut! Câți bani cere Pepe ca să cânte la o nuntă în 2022. Tariful e mult mai mare decât în anul 2021

 De necrezut! Câți bani cere Pepe ca să cânte la o nuntă în 2022. Tariful e mult mai mare decât în anul 2021

Pepe (42 de ani) este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, cu mii de fani care îl urmăresc pe rețelele de socializare și care îi adoră muzica. Așadar, cu o așa ”armată” de fani, solicitările de a cânta la evenimente private nu sunt deloc puține. Însă, și show-ul pe care artistul îl face de fiecare dată, trebuie răsplătit pe măsură, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Așadar, dacă anul trecut, artistul cerea 3.000 euro pe oră, ceea ce înseamnă că la un concert de trei ore suma primită era de 9000 de euro, anul acesta până și tarifele la nunți au explodat (nu numai prețurile la alimente sau ratele la bănci!). Dacă ai un eveniment (nuntă, botez, zi de naștere sau orice altă petrecere cu invitatți numeroși) și vrei ca Pepe să întrețină atmosfera, trebuie să știi că ai nevoie de buzunare adândci și conturi grase. În 2022, pentru o oră de cântat, tariful lui Pepe a crescut de la 3000 de euro la 4000 de euro, astfel că la un eveniment unde va cânta trei ore, suma finală va fi de… 12.000 de euro!

Chiar dacă a divorțat de două ori, Pepe a reușit să îți găsească liniștea alături de Yasmine Ody, femeia care îi va oferi, în viitorul apropiat, un băiețel. Pentru botez, totul este pregătit, iar artistul arde de nerăbdare să-și strângă în brațe urmașul.

Maria Palade

https://shok.md/