Delia a dezvăluit de ce nu ar avea copii

 Delia a dezvăluit de ce nu ar avea copii

 Delia a participat recent la podcastul „Acasă la Măruţă”, unde a discutat cu Andra despre momentul în care va decide să devină mamă pentru prima oară. Artista a declarat că îi este frică: „Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim”, scrie SHOK.md.

Delia Matache a spus totuși motivul pentru care nu a devenit încă mamă, subiect aspru discutat în online de fanii acesteia. Artista este căsătorită cu Răzvan Munteanu de 9 ani, însă cei doi nu au făcut însă acest pas important în mariajul lor. Jurata de la „iUmor” i-a mărturisit Andrei că nu se simte încă pregătită să aducă pe lume un copil, mai ales că societatea se confruntă cu probleme serioase.

„Îmi este teamă să mă gândesc că voi aduce un copil. Nu văd o lume superbă în jur. Mie îmi pare că aduci un suflet nevinovat într-o lume care nu este sigură.

Realizez că la un moment dat, el pleacă din mediul lui și intră prin diferite portițe în lumea asta gri. Atunci te gândești că faci ceva bun sau mă înscriu în normele societății: că trebuie să faci un copil, ăsta-i scopul”, a menționat artista

Delia nu planifică prea curând să rămână însărcinată. Chiar dacă simte că o să fie o mamă extraordinară, totuși vrea să mai profite de libertate.

„Știu că voi fi o mamă bună, dar realizez că o să am foarte multe frici. Mai am nevoie de un pic de răgaz, cât simt eu. Nu o să zic asta și la 60 de ani”.

Citește și