(FOTO/VIDEO) Delia, surprinsă în drum spre Transfăgărășan: „Dacă ar putea vorbi, umanitatea ar plânge”

 (FOTO/VIDEO) Delia, surprinsă în drum spre Transfăgărășan: „Dacă ar putea vorbi, umanitatea ar plânge”

Delia iubește să călătorească.De-a lungul timpului, cântăreața s-a bucurat de peisaje incredibile, mai ales atunci când pleca în vacanțe exotice. Însă, de data aceasta, artista a mers la munte, pe Transfăgărășan, unde a avut parte de o surpriză și s-a întristat, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

Recent, artista Delia a încărcat pe rețelele de socializare o serie de imagini de pe Transfăgărășan în care apar mai mulți urși cu puii lor. Delia spunea pe internet că a plecat pentru câteva zile din București pentru a se bucura de traseele montane și de peisajele frumoase pe care le oferă țara noastră. Iar cum Transfăgărășanul este, cu adevărat, o capodoperă, Delia a dorit să meargă până sus. În drum, însă, a întâlnit mulți urși:

”Treisprezece urși în 30 de minute de drum, bă, baiatule. Riscurile sunt foarte mari. Noaptea ca noaptea, dar acum era zi și erau bicicliști și oameni pe trasee”, spune Delia.

https://www.instagram.com/p/CTR2PDsDjsz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

„Dacă nu au ce mânca, ies în drum”, ”Toți vor să îi omoare, dar nimeni nu se gândește că au ajuns așa din cauza noastră, a oamenilor”, ”Îi omorâm pentru că tot noi le-am furat mâncarea, se tot taie din copaci”, ”Cât de trist”, ”Dacă ar putea vorbi, umanitatea ar plânge”, ”Păduri întregi tăiate pe bandă rulantă, de aia s-a ajuns aici”, i-au spus unii dintre internauți.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și