Delia și Florin Salam, la aceeași petrecere în a doua zi de Crăciun. Cântăreața s-a distrat pe muzica manelistului

 Delia și Florin Salam, la aceeași petrecere în a doua zi de Crăciun. Cântăreața s-a distrat pe muzica manelistului

Delia a atras atenția cu cele mai recente clipuri postate pe Instagram. Cântăreața a petrecut a doua zi de Crăciun alături de prietenii ei, au organizat o petrecere la care atmosfera a fost întreținută de Florin Salam și trupa lui, informează SHOK.md, cu referire playtech.ro.

Chiar în noaptea în care a fost desemnat câștigătorul „iUmor” 2021, sezonul 11, la Antena 1, emisiunea înregistrată în care Delia e jurat, cântăreața s-a distrat de minune alături de familie, de prieteni și de cei dragi. În cadrul unei serii de clipuri postate pe Instagram, artista a arătat cum a decurs a doua zi de Crăciun pentru ea.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte simplă, Delia a luat parte la o petrecere alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, sora ei Oana și soțul acesteia. Au petrecut alături de alți apropiați chiar pe muzica lui Florin Salam. Cele două surori au dansat pe ritmurile trupei manelistului.

Celebra cântăreață nu s-a abținut și l-a filmat de mai multe ori pe Florin Salam cântând manele. La un moment dat, manelistul îi spune cântăreței numele: „Delia, toți ai noștri”.

delia-si-florin-salam-petrecere-craciun-5

delia-si-florin-salam-petrecere-craciun-4

Manelistul a întreținut atmosfera la petrecere alături de trupa lui, a avut în jur mulți oameni care s-au distrat. Nu se știe însă locația petrecerii, Delia nu a postat vreun indiciu în acest sens.

Florin Salam a fost văzut tot mai rar în public

O bună perioadă manelistul a stat retras, s-a confruntat cu anumite probleme. Recent s-a aflat ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după ce a decis să nu mai urce o perioadă pe scenă.

Fiica lui a spus adevărul. „Tata e foarte bine acum! Spuneți asta tuturor, am cel mai grozav tată din lume și sunt bucuroasă să vă spun că a trecut peste lucrurile mai sensibile. Tata muncește de foarte mult timp, aproape non-stop. Așa că pur și simplu a avut nevoie de o pauză ceva mai lungă. Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui.

Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!”, a declarat Betty Stoian, potrivit playtech.ro.

Citește și