Demi Moore și Joe Jonas sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood? Artistul este cu 27 de ani mai tânăr decât actrița

 Demi Moore și Joe Jonas sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood? Artistul este cu 27 de ani mai tânăr decât actrița

29 May 2024 – West Hollywood, California – Demi Moore. FYC Red Carpet Event For FX’s “FEUD: Capote Vs. The Swans” at Directors Guild of America Theater Complex.,Image: 877692096, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

126Shares

Demi Moore și Joe Jonas sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood? Artistul este cu 27 de ani mai tânăr decât actrița. Cei doi au fost fotografiați din nou împreună, după ieșirea de la Cannes. Zvonurile despre o posibilă relație de iubire nu au întârziat să apară, scrie catine.ro.

Demi Moore ar fi pus ochii pe Joe Jonas, spun sursele pentru Page Six. Actrița în vârstă de 61 de ani l-a întâlnit pe cântărețul de doar 34 de ani în sudul Franței luna trecută, potrivit unor persoane din apropierea lor.

Demi Moore și Joe Jonas sunt cel mai nou cuplu de la Hollywood?

„Demi și Joe au legat o prietenie. Au prieteni comuni și s-au legat”. Cei doi au fost văzuți luând prânzul împreună la hotelul exclusivist du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franța.

În timp ce unele surse au declarat pentru presa internațională că lucrurile devin deja romantice, alte surse au declarat că nu este vorba despre o poveste amoroasă între cei doi.

Moore, al cărui nou film, „The Substance”, a fost apreciat la Cannes, a găzduit gala amfAR în timpul festivalului. Joe a avut o apariție surpriză pe scenă alături de fratele său Nick în timpul evenimentului.

 

În timp ce Nick, în vârstă de 31 de ani, era programat să cânte la eveniment, Joe a urcat pe scenă pentru hitul trupei DNCE „Cake by the Ocean” care a ridicat mulțimea de pe scaune. Moore a fost văzută dansând cu Michelle Yeoh în timpul cântecului.

Mai târziu, Moore a fost văzută luând masa cu Joe, fratele său Kevin și supermodelul Heidi Klum. După această ieșire, s-a spus că Joe este prieten și cu stilistul lui Moore, Brad Goreski. El îl cunoaște și pe managerul ei Jason Weinberg.

Care este statusul actual al lui Joe Jonas și al lui Demi Moore

Noua prietenie vine în urma despărțirii lui Joe de modelul Stormi Bree, după cinci luni de relație.

„El a fost ocupat să lucreze la albumul său solo”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme.

Joe a împărtășit recent cu fanii fotografii din vacanța sa la luxoasa stațiune One&Only Portonovi din Muntenegru, în Balcani. În tot acest timp, Moore a fost văzută ultima oară la Viena, la balul mascat al casei de bijuterii Cartier.

Cântărețul și actrița Sophie Turner a anulat căsătoria lor de trei ani în septembrie anul trecut. Atunci ei au declarat atunci că a fost o „decizie comună”. Lucrurile s-au deteriorat însă între ei în timp ce au început procesul pentru custodia fiicelor lor, Willa, de 3 ani, și Delphine, de 1 an.

După săptămâni de procese și tensiuni, Jonas și Sophie de 28 de ani, au ajuns la un acord temporar de custodie în octombrie. Cu toate acestea, Turner a cerut unui judecător să reactiveze divorțul în martie, după ce nu au reușit să ajungă la o înțelegere.

În ciuda conflictului cu tatăl fetițelor sale, actrița, care se întâlnește acum cu aristocratul Peregrine „Perry” Pearson, a declarat pentru British Vogue într-un interviu recent că ea și Joe „fac tot ce pot”.

Mama a trei copii, Demi Moore este singură după divorțul ei de al treilea soț, Ashton Kutcher. Ea a rămas însă extrem de apropiată de cel de-al doilea soț al ei, Bruce Willis, tatăl copiilor ei, care suferă de demență frontotemporală.

 

126Shares

Aura Mereuta

https://shok.md